Visste du att...

E3 adderar AR-område

AR på E3

E3 fortsätter jobba på att inte bli – helt – utdaterade.

6000 kvadratfötter
Jänkarna har ju sina udda mått och E3 har nu meddelat att de kommer att ha 6000 Square Feet med AR, vilket är cirka 557 kvadratmeter.

The Unreal Garden @ E3 heter AR-delen och där kommer man kunna prova på en massa… AR. Eller Agumented Realety som det står för.

Så här beskriver E3 The Unreal Garden
A pop-up of the San Francisco based experience, blends the use of art, entertainment, augmented reality, projections, soundscapes, and technology in never-before-done ways. E3 attendees are invited to engage in this exclusive opportunity, live on the E3 2019 show floor.

Produced by Onedome and built on the Enklu platform, The Unreal Garden launched in San Francisco in October 2018, and is the first large-scale multiplayer augmented reality experience using multiple technologies to deliver a fully immersive, interactive social experience with collaboration and connection at the core. Both Onedome and Enklu’s vision is to use interactive technologies to bring people together to inspire collaboration, connection, community, and empower the creative within.

Och nu några orelaterade E3-bilder från förr.

E3 2018

nintendo keps e3 E3

Lämna ett svar