Visste du att...

Team Ehre Germany vann European Smash Ball Team Cup 2019

Super Smash Bros Ultimate

Team Ehre Germany vann European Smash Ball Team Cup 2019

11 lag gjorde upp i Amsterdam
11 av Europas bästa lag i Super Smash Bros Ultimate samlades i helgen i Amsterdam för att göra upp i European Smash Ball Team Cup 2019. Vårt nordiska lag Team Popoff tog sig till semifinal där de mötte tyska laget Team Ehre Germany. Det blev en hård kamp som Team Ehre Germany gick segrande ur.

Go West
Det tyska laget fick sen möta franska laget Guezmer. Fransmännen var lite av förhandsfavoriter, men det tyska laget visade sig vara snäppet vassare. Team Ehre Germany tog alltså hem segern och får nu representera Europa i Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3 som hålls i Los Angeles den 8:e juni.

Förutom titeln som Europamästare och möjligheten att bli världsmästare vann det tyska laget också otroligt fina och specialdesignade Super Smash Bros Ultimate Nintendo Switch Pro Controllers.

Vill du se finalerna, då kan du göra det nedan.

Dag 1

Dag 2 – här koras vinnaren

Lämna ett svar