Visste du att...

Super Mario Maker 2 släpps till Nintendo Switch den 28:e juni

Super Mario Maker 2 omslag

Super Mario Maker 2 släpps till Nintendo Switch den 28:e juni

Gör dina egna banor
Super Mario Maker 2 låter dig använda din fantasi och skapa dina egna Super Mario-banor med nya verktyg, föremål och funktioner. Nästan allt är möjligt i Super Mario Maker 2, det är du som är bandesigner kort och gott. Valen är många och det kommer säkert att dyka upp banor som till och med imponerar Shigeru Miyamoto.

Väldigt begränsad begränsad upplaga under en period
Under en begränsad tid kommer det också att finnas en speciell utgåva, Super Mario Maker 2 Limited Edition, som också släpps samma dag. Den innehåller Super Mario Maker 2 samt, hör och häpna, ett 12 månaders individuellt medlemskap för Nintendo Switch Online. Känns som den begränsade upplagan är lite fattig, något unikt borde man väl kunna förvänta sig. Det kanske meddelas senare? Inget pris är heller meddelat, men vi kan väl förmoda att den begränsade upplagan kommer att vara dyrare än basversionen, men att det blir billigare att köpa den än basversionen och 12 månader onlinemedlemskap.

Super Mario Maker 2 stylus
Vi fick också en bild på en förhandsorder-penna. Om den kommer till Sverige har vi ingen aning om, men egentligen hoppas vi att de kommer att följa med den begränsade upplagan.

Super Mario Maker 2-trailer.

Lämna ett svar