Visste du att...

Gamescom säljer Super Fan-lådor i begränsad upplaga

gamescom superfan

Är du en Super Fan?

Gamescom har hittat ett sätt att kränga prylar och få det att låta som du är mer än andra om du sväljer betet

Super Fan Box
Så heter det, alltså en låda innehållande en massa prylar som gör att du kommer känna dig lite bättre och viktigare än de andra 300 000 besökarna på mässan. Köper du en Super Fan-låda, då får du en mässbricka med ditt namn, tillträde till mässan i en timme före dörrarna öppnas officiellt på onsdag eller torsdag och en t-shirt bland annat.

Skynda fynda
Lådorna finns bara att köpa mellan den 11:e april, det vill säga idag, och den 19:e maj. Så, ganska gott om tid kort och gott. Det finns två lådor att välja på och man kan även köpa med eller utan entré. Läs mer om lådorna på den officiella hemsidan.

Lämna ett svar