Visste du att...

Ny expansion till Vermintide 2 meddelad

Warhammer Vermintide 2 Winds of Magic

Fatshark meddelade ny expansion idag

Svenska succéspelet Warhammer Vermintide 2 kommer att få mer innehåll under året. En ny expansion meddelades idag som heter Winds of Magic.

Ny fienden – Beastmen
I expansionen kommer också en ny fiende att dyka upp och du ser en av den ovanför den här texten. De heter Beastmen och ser relativt otrevlig ut. Säkert saknar de humor också. Fatshark utlovar via sitt pressmeddelande att de är de tuffaste fienden som de fem karaktärerna i spelet har mött – hittills, kan vi förmoda.

Winds of Magic
Namnet på expansionen har med vindarna i Warhammer-världen att göra. Vindarna komer att påverka spelandet på olika sätt, men de går inte in på det i pressmeddelandet. Totalt är det åtta olika vindar

Top of the Top, Best of the Best
En annan ny sak i Winds of Magic är att man rankinglistor, så man kan se vem som är bäst kort och gott. Exakt hur man ser det och om det blir på sin grupp av spelare eller på en unik spelare – det får vi förmodligen veta när expansionen släpps.

”Det här är nästa kapitel i Vermintide 2. Nya fienden som för med sig nya utmaningar för spelarna” säger Martin Wahlund, vd Fatshark.

Warhammer Vermintide 2 - Winds of Magic

Lämna ett svar