Visste du att...

Playstation Now lanseras i Sverige

playstation 4

Playstation Now lanseras i Sverige – beta öppen för anmälan

Sony meddelade idag att tjänsten Playstation Now lanseras till nya marknader i Europa efter framgångsrika lanseringar i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Österrike, Luxemburg och Irland.

Sverige
Lanseringen innebär att spelare i Sverige, Spanien, Italien, Portugal, Norge, Danmark och Finland får tillgång till Playstation Now och därmed tillgång till över 600 spel ur biblioteken för PS4, PS3 och PS2.

Prenumerationstjänsten gör det möjligt att streama PS4-, PS3- eller PS2-äventyr på PS4 eller Windows-PC. Med tjänsten går det även att hämta PS4- och PS2-spel till en konsol och spela dem offline med full upplösning.

Lanseringsdatum har ännu inte bekräftats men en öppen beta blir tillgänglig i början av februari, där PS4-användare kan prova tjänsten. Spelare får då åtkomst till över 600 titlar och kan ge feedback på tjänsten. De spelare från Sverige, Spanien, Italien, Portugal, Norge, Danmark och Finland som vill delta i betatestet kan anmäla sig på betaregistreringssidan nu.

Det finns ett stort utbud av spel och nya spel läggs till regelbundet, så finns det alltid något nytt att utforska. Sonys variant av Xbox Game Pass i ett nötskal. Senaste titlarna in är Prey, For Honor, Mafia III och DiRT 4.

Lämna ett svar