Visste du att...

THQ Nordic är numera ägare av Coffee Stain

goat simulator coffee stain

THQ Nordic förvärvar Coffee Stain

THQ Nordic ingått avtal om förvärv av Coffee Stain Holding AB inklusive 100 procent av dess dotterbolag Coffee Stain Publishing AB.

Goat Simulator och Satisfactory
Förvärvet av Coffee Stain omfattar immateriella rättigheter för Satisfactory, Goat Simulator, Sanctum och förlagsrättigheter till Deep Rock Galactic. Prislappen för företaget var 392 miljoner kronor, vilket låter som ett kap.

”Vi skapar ett kompletterande ben för THQ Nordic. Coffee Stain är ett passionerat och mycket kompetent team som skapar och ger ut grymma spel. Efter några år utan några större releaser ser pipelinen stark ut, med nya spelreleaser av till exempel Satisfactory och Deep Rock Galactic. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Anton Westbergh och hans team i framtiden” säger Lars Wingefors, VD THQ Nordic.

”Jag är övertygad om att THQ Nordic är ett bra hem för Coffee Stain. Utöver att ha en lång erfarenhet inom spelutveckling och förlagsverksamhet har THQ Nordic kunskapen, villigheten och kapitalet för att stödja våra nya releaseser och vår framtida tillväxt”, säger Anton Westbergh, VD Coffee Stain.

Grattis till båda parter.

THQ Nordic

Lämna ett svar