Visste du att...

PUBG och Crackdown 3 till Xbox Game Pass

Xbox Fan Fest

PlayerUnknown’s Battlegrounds till Game Pass

Fler titlar till Xbox Game Pass meddelade i Mexiko

PlayerUnknown’s Battlegrounds
Ett av spelen som meddelades var PlayerUnknown’s Battlegrounds, vilket kommer att vara tillgängligt från och med den 12:e november – det vill säga på måndag. Ett annat är Crackdown 3 som kommer den 15:e februari. Trevligt av Microsoft att lansera det dagen efter alla hjärtans dag för övrigt.

Dessutom passar Microsoft på att erbjuda första Crackdown gratis månaden ut. Skynda och ladda ner. Det är en upphottat version som rullar på Xbox One.

Fler spel
Agents of Mayhem, MXGP3 och Thomas Was Alone släpps den 22:a november. I december kommer Ori and the Blind Forest, Kingdom Two Crowns och Hellblade: Senua’s Sacrifice till Game Pass.

ID@Xbox
Via ID@Xbox, det vill säga Indie Developers At Xbox, kommer Aftercharge, Supermarket Shriek, Mutant Year Zero, Pathologic 2, The Good Life, Void Bastards, och Secret Neighbor. Mutan Year Zero är nästan svenskt – det är skånskt… Och vi ser fram mot spelet som verkar riktigt häftigt. ID@Xbox är en division på Microsoft som hjälper mindre utvecklare att komma i mål och framför allt att synas. Ett av många spel som gått via det programmet är bland annat svenska Warhammer: Vermintide 2.

Game Pass – vi har sagt det tidigare, men det är en väldigt bra sak.

Mutant Year Zero
Kommer under december till Game Pass.

Lämna ett svar