Visste du att...

NetOnNet blir ny återförsäljare av OnePlus

one plus

NetOnNet blir ny återförsäljare av OnePlus och säljstarten av det kommande flaggskeppet OnePlus 6T blir startskottet för samarbetet.

OnePlus meddelar idag att deras tredje officiella partner i Sverige blir NetOnNet, som börjar försäljningen av OnePlus 6T den 6 november. Samarbetet med NetOnNet är en del av OnePlus fortsatta satsning på Sverige där de har för avsikt att fortsätta att växa tillsammans med starka partners.

Poppis i Sverige
Senaste kvartalsrapporten från analysbolaget Counterpoint visar att Sverige är OnePlus starkaste marknad i Västeuropa, där företaget var den tredje bäst säljande smartphone-tillverkaren i prissegmentet 400–600 USD under årets andra kvartal.

NetOnNet har sen starten 1999 varit med och lanserat många av de hemelektronikprodukter som konsumenterna idag ser som en självklar del av sin vardag. OnePlus 6T som presenteras den 29 oktober och börjar säljas den 6 november blir även startskottet för samarbetet med NetOnNet.

”Vi är mycket glada över att kunna lansera ytterligare en fantastisk produkt till Skandinaviens konsumenter och är övertygade om att OnePlus 6T kommer att optimera upplevelsen och användandet av smartphones för användaren. Samarbetet med OnePlus markerar även ett viktigt steg i NetOnNets ambition om att ha branschens nöjdaste kunder” säger Nora Ay, NetOnNet.

NetOnNets försäljning kommer att ske via deras e-handel samt i deras lagershoppar runt om i Sverige.

Lämna ett svar