Visste du att...

God of War III och Destiny 2 i septembers Playstation Plus

playstation plus

God of War III och Destiny 2

Bra månad för alla som är medlemmar på Playstation Plus. God of War III Remastered och Destiny 2 är spelen som dimper ner i spelbiblioteket i september.

God of War III Remastered
God of War III Remastered, en förbättrad version av originalspelet som släpptes till Playstation 3 under 2010. Spelet är det sista kapitlet i Kratos äventyr i den grekiska mytologin innan han ger sig av till Midgård i samband med seriens återkomst i år.

Spelaren är Kratos när han är som mest våldsam. Tillsammans med titanerna tar du dig upp till Mount Olympus för att förgöra gudar. Som sina föregångare handlar God of War III om hack’n’slash-action där Kratos använder sina dödliga vapen för att slå sig fram förbi gudar och monster – och trots att det är spännande att möta centaurer och cykloper, så är boss-striderna spelets absoluta höjdpunkt. De är väldigt omväxlande och skalan på striderna är ofta helt enorma.

Om du ännu inte spelat det senaste kapitlet i serien är God of War III Remastered det ett bra tillfälle att värma upp inför Kratos äventyr i den nordiska mytologin och Midgård. Läs recensionen av God of War till Playstation 4 här.

destiny 2

Destinys 2
Det andra spelet kommer i form av Bungies prisbelönta online-shooter Destiny 2.

Lämna ett svar