Visste du att...

Mads Mikkelsen kommer till Comic-Con Stockholm

mads mikkelsen comic-con

Danska Hollywoodstjärnan Mads Mikkelsen gästar Comic-Con Stockholm

Mads kommer till Stockholm och signerar fotografier med mera. Samtidigt står det klart att Tubecon också kommer till Comic-con Stockholm, med ett dedikerat område för den nya vågen av kreatörer från online-världen.

Sedan tidigare är det även klart att skådespelaren Jacob Elordi, från Netflix-filmen The Kissing Booth, kommer till mässan. Comic-con Stockholm äger rum i Stockholm den 14-16:e september på Kistamässan.

”Vi är överlyckliga över att kunna välkomna både Mads Mikkelsen och Jacob Elordi till Comic-con. Mads, med sin tunga meritlista från Hollywood, är ett stort dragplåster och tillsammans med det nya stjärnskottet Jacob Elordi, så tror vi att de kommer komplettera varandra utmärkt” säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con Stockholm.

Mads Mikkelsen kommer att finnas på plats under fredagen och lördagen, medan Jacob Elordi går att träffa hela helgen.

Lämna ett svar