Visste du att...

Gamescom – dag ett summerad

gamescom

Gamescom första dag avklarad

Första dagen är ingen dag för allmänheten – även om några biljetter säljs. Det är dagen då media och affärsfolket kan springa runt utan att behöva köa och trängas med allt för många sådana där spelare.

Köer nästan obefintliga
Att allmänheten inte finns på plats gör att köerna nästan är obefintliga och det är ju nästan för bra för att vara sant. Det är självklart vissa spel som är svåra att komma åt i alla fall. Ett av dessa är Cyberpunk som bara tar emot förhandsbokningar och de fyller rummet till bredden med besökare. Vi kommer att skriva lite om det separat när energin kommer tillbaka.

gamescom cyberbunk ciderpunk
Fyndigaste promotionprylen på mässan kom från Cyberpunk-gänget.

Svenska spel
Det finns ett helt gäng svenska spel på plats. Biomutant och Generation Zero visas hos THQ Nordic, Rage 2 hos Bethesda och sedan finns hela svenska montern med en massa svenska spel som är för många för att spaltas upp. The Walking Dead visas upp hos sig själva.

gamescom
THQ Nordic och Starbreeze montrar på Gamescom.

Onsdag
Imorgon börjar mässan på allvar. Då kommer allmänheten in och temperaturen, ljudnivån och antalet människor skjuter i taket. Men det är en rätt galen tillställning och med 28 grader varmt ute så kommer man inte ifrån värmen och klibbigheten var man än är. Det är Gamescom det.

gamescom

Lämna ett svar