Visste du att...

Toppsäljarna på Steam första halvåret 2018

Steam toppsäljarna första halvåret 2018

Toppasäljarna på Steam listade

Första halvårets bäst säljande spel på Steam är nu publicerade. De är inte rakade i någon ordning, utan alla som sålt över en miljon – gissar vi – hamnar under rubriken Platina, sedan kommer Guld, Silver och Brons.

Svenskt med på toppen
Bland Platina-titlarna återfinns ett svenskt spel – Warhammer Vermintide 2 från Fatshark. Ett spel vi skrev om nyligen, men då för den stundande Xbox One-versionen. Annars är listan ganska förväntad med spel som Grand Theft Auto och Playerunknown’s Battleground.

Se hela listan här >>

Warhammer Vermintide 2 Fatshark Martin Wahlund
Martin Wahlund, svärdbärande vd på Fatshark som ligger bakom topplacerade Vermintide 2.

Lämna ett svar