Visste du att...

Nya titlar till Game Pass i juli meddelade

Game Pass juli 2018

Game Pass presenterar nya spel

Game Pass är ett prenumerationsupplägg där prenumeranterna har tillgång till diverse gamla och nya spel. På E3-mässan flexade Microsoft sina muskler och berättade att det kommer ett gäng titlar till Game Pass samma dag som de släpps till försäljning.

Fatsharks Vermintide 2
Ett av spelen som kommer att finnas på Game Pass samma dag som det släpps är svenska Fatsharks Warhammer Vermintide 2 och det är den 11:e juli. Nio nya spel meddelades för juli och ett spel som vi ser fram emot är Dirt 4, eller i alla fall undertecknad gör det.

Nya Game Pass-spel som släpps första juli
Abzu
Dirt 4
Elder Scrolls 4: Oblivion
Fallout 3
Human Fall Flat
Shadow Complex Remastered
Zombie Army Trilogy

Och dessa får man vänta lite längre på
Bomber Crew (10:e juli)
Warhammer: Vermintide 2 (11:e juli)

Warhammer Vermintide 2 Fatshark

Lämna ett svar