Visste du att...

Playstation Plus juli 2018 bjuder på Heavy Rain

playstation plus

Heavy Rain och Absolver

I juli kan Playstation Plus-medlemmar lägga vantarna på det BAFTA-vinnande Heavy Rain och dyka ner i kampsportens värld med fightingspelet Absolver.

Heavy Rain
Det första spelet i juli är en remaster-utgåva av det prisvinnande interaktiva mysteriet Heavy Rain, från franska Quantic Dream. Historien i Heavy Rain tar sin början med ett försvinnande av en ung pojke. Det skulle mycket väl kunna vara det senaste dådet i en serie groteska mord från seriemördaren känd som The Origami Killer, som kidnappar unga pojkar och dränker dem i regnvatten. I spelet spelar du som fyra främlingar vars öden är sammanknutna med mysteriet runt seriemördaren.

I Heavy Rain påverkar dina beslut hur handlingen utspelar sig och det finns med största sannolikhet inte två spelare som har exakt samma upplevelse. Det finns inget rätt eller fel sätt att spela spelet och det är faktiskt möjligt för alla huvudkaraktärer att dö – handlingen fortsätter ändå oavsett vilka val du gör som spelare.

Det kritikerrosade Heavy Rain lanserades 2010 och har vunnit tre BAFTA-utmärkelser för bästa musik, bästa handling och teknisk innovation.

Absolver
Det andra spelet i juli är Absolver, som är en riktig hyllning till kampsport. Absolver är en onlineaction-rollspel som utspelar sig i det mytiska riket Adal. Här är kampsport det mest ädla av alla yrken – och krigare kända som Prospects slåss för att bli del av den elitstyrka som kämpar för att skapa stabilitet i världen.

I Absolver handlar allting om att slåss. Med fler än 150 olika rörelser att välja bland kan du definiera din egen stil och skapa en unik approach till varje strid. Spelaren låser upp fler och mer avancerade rörelser genom att ta sig genom spelet. Spelaren kan strida både med och mot andra spelare online, vilket oftast resulterar i mycket intensiva strider. Det här är långt ifrån ett spel som förlitar sig på tur och att blint hamra på knapparna – det handlar om taktik, tålamod och en djup förståelse för dina unika rörelser och färdigheter.

Spelen finns tillgängliga att ladda ner från och med den 3 juli. Fram till dess har du fortfarande möjlighet att ladda hem förra månadens spel i Playstation-butiken, vilka är XCOM 2 och Trials Fusion.

Call of Duty: Black Ops III
Call of Duty: Black Ops III tillgängligt som bonusspel fram till den 11:e juli.

Lämna ett svar