Visste du att...

Vermintide 2 till Xbox One får ett lanseringsdatum

Någon form av teaserfilm för Xbox-versionen

Den 11:e juli släpps Vermintide 2 till Xbox

Vermintide 2 blev en supersuccé för svenska Fatshark. Över 500 000 exemplar såldes på tre dagar och miljonen nåddes på runt en månad – båda på PC.

Xbox One först ut
Nu är det dags för Xbox One att få en version av spelet och det kommer att släppas den 11:e juli, så bara några veckor bort.

Beta
Vill du inte vänta till lanseringen, då kan du via Xbox Insider spela betan redan nu. Exakt hur mycket som ingår i betan är vi osäkra på, men gissningsvis ett par tre nivåer. Progressen kommer förmodligen inte att överföras till fulla versionen. Här hittar du betan >>

Förhandsboka och få exklusiva bonusar
Om vill köpa spelet redan i dag så går det alldeles utmärkt. Det är Premium Edition som är tillgänglig att förhandsboka, vilken innehåller lite extra prylar för att göra den lite mer attraktiv.

Premium Edition bjuder på…
Sigmar-staty till The Inn
Helmgart Heraldry-temaskins
Två exklusiva porträttramar till din karaktär
Sex exklusiva Heroic Deeds

Förhandsboka gör man här >>

Game Pass
Är du prenumerant av Game Pass? Då kommer spelet att dyka upp där redan dag ett, alltså den 11:e juli. Det innebär att spelet blir gratis – om man bortser från att det är en prenumerationskostnad. Versionen man får via Game Pass är den så kallade standardversionen och om man vill ha allt extra lull-lull från Premium-versionen går det att köpa till.

Warhammer Vermintide 2 Fatshark

Lämna ett svar