Visste du att...

Gameplay film från nya Rage 2

Gameplay-rullen ovan

Rage 2 bjuder på gameplay

Igår kunde vi meddela att Avalanche Studios håller på att utveckla Rage 2 åt Bethesda, det vill säga en uppföljare på Id Softwares Rage. Det var tanken att det skulle vara en kioskvältare, men spelet fick aldrig luft under vingarna. Nu ska svenska studion se till att uppföljaren flyger rejält – i alla fall kan vi förmoda att det är tanken.

Multiplayer
Avalanche är inte direkt kända för multiplayerspel, men vi förmodar att det kommer att finnas ett sådant moment med i Rage 2. Vi tippar dock att huvudspelet är sigelplayer i en öppen värld – det är ju något som de är kända för.

Mad Krater
När vi ser trailern kommer vi direkt att tänka på Avalanches spel Mad Max, men när vi ser en del av karaktärerna förs tankarna även till ett annat svenskt spel, nämligen Krater från Fatshark. Kanske bara är mina glasögon som uppfattar den liknelsen? Kraters upplägg är att världen förstörts och det finns inga nya regler i den nya världen – ungefär vad de säger i trailern ovan.

Förhandsboka nu
I slutet av trailern ser vi mycket riktigt att Rage 2 kommer landa på Playstation 4, Xbox One och PC. Det var inte allt för svårt att förutspå – men vi gjorde det.

Så här beskriver Bettan spelet
Introducing Rage 2, a new first-person shooterverse! Get a first look of the upcoming game in our first official gameplay trailer.

In Rage 2, you’ll dive headfirst into a dystopian world devoid of society, law, and order. You can go anywhere, shoot anything, and explode everything. The game brings together two studio powerhouses – Avalanche Studios, masters of open world mayhem and id Software, gods of the first-person shooter – to deliver a carnival of carnage.

In the year 2185, humanity’s numbers are dwindling. Ruthless and bloodthirsty gangs roam the open roads and the tyrannical Authority seek to rule who remains with an iron fist. You are Walker, the last Ranger of the wasteland. Robbed of your home and left for dead, you’ll tear across an unforgiving wasteland battling bloodthirsty gangs to find the tools and tech needed to take the fight to The Authority and crush their oppressive rule once and for all!

Rage 2 Avalanche

Lämna ett svar