Visste du att...

Bra start för Fatsharks Vermintide 2

Warhammer Vermintide 2 sales steamspy

300 000 spel sålda – minst

Steamspy som tar fram data från Steam visar att svenska Warhammer Vermintide 2 går som tåget. Spelet släpptes i torsdags, den 8:e mars, och har varit tillgänglig för förbeställning sedan slutet på förra året. Totala siffran är 290 582 sålda exemplar med plus minus 16 942 enheter.

Sidan uppdaterar inte i realtid, vilket innebär att siffran förmodligen är större än vad man kan läsa på siten. Steamspys data är inte officiell, men den ger en fingervisning om sålda exemplar. Oavsett så är 300 000 enheter sålda två dagar efter lansering riktigt bra – speciellt för en så kallad indieutvecklare. Spelet har toppat den globala försäljningslistan på Steam och även varit på topplistan över de mest spelade spelen.

Utöver att spelet köps flitigt, så spelas det flitigt på Twitch. Över 70 000 tittare när det varit som mest och har som högst varit uppe på en tredjeplats på Twitch.

Här hittar du mer data om Vermintide 2 och alla andra spel på Steam >>

Uppdaterat. Nya siffror dök precis upp. Nu är det 343 147 sålda med plus/minus 18 448. Även dessa siffror släpar, så med hoppet från igår till idag skulle det förmodligen innebära att spelet snart passerar 400 000 exemplar.

Warhammer Vermintide 2 Fatshark
Screenshot från Vermintide 2.

Lämna ett svar