Visste du att...

Mer info om Detective Pikachu

Ny trailer som avslöjar mer om kommande actionäventyret Detective Pikachu

Idag kan vi bjuda på nya karaktärer och spelsekvenser i och med den nya trailer för kommande actionäventyret Detective Pikachu, som släpps till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 23:e mars.

Vad gäller handlingen i spelet får man bland annat reda på…

• Trubbel i Ryme City!: Ryme City är staden där människor och Pokémon lever sida och sida, men nyligen har oroligheter uppstått bland snälla Pokémon utan någon uppenbar anledning. Medan Detective Pikachu och hans vän Tim letar efter Tims pappa, Harry, råkar de springa på mysteriet med en Pokémon som löpt amok. Kommer de att kunna lösa det mysteriet och samtidigt hitta Tims pappa.
• Den mystiske Mewtwo: Många olika Pokémon dyker upp i Detective Pikachu, men speciellt en verkar ha något att göra med alla mysterier och det är Mewtwo. Frågan är varför Mewtwo är inblandad och hur kommer det sig att Mewtwo känner Detective Pikachu så väl?
• Många färgstarka personligheter: Du kommer stöta på många charmiga personer på gatorna i Ryme City. Bland annat Pablo Millan, som äger kaféet som är Detective Pikachus absoluta favorit; Frank Holliday, polisinspektör i Ryme City, och Meiko Okamoto, en kameraman som jobbar för den lokala tv-stationen. Att träffa och förhöra alla intressanta personer du möter är en synnerligen rolig del av detta spel.

Fans känner till och har ofta Pikachu som sin favorit-Pokémon, men i Detective Pikachu bör de nog förbereda sig för något annorlunda vad gäller just Pikachu! För denna Pikachu har en detektivkeps, är ganska gruffig och har en synnerligen torr humor. Med andra ord en personlighet som du kanske inte är van vid att se hos en Pikachu, men helt klart en Pikachu som inte kommer att ge upp förrän alla mysterier i Ryme City är lösta.

Förutom spelet släpps också en Detective Pikachu amiibo den 23:e mars. Den är betydligt större än en normal amiibo och den kan låsa upp filmsekvenser om du använder den i spelet. Dessa filmsekvenser kan i sin tur ge ledtrådar till mysterier. Notera dock att du kan låsa upp dessa filmsekvenser i spelet även utan amiibo-figuren, men du låser upp dem snabbare med hjälp av denna amiibo.

Lämna ett svar