Visste du att...

Steamworld Dig 2 kommer i boxad utgåva

Steamworld Dig 2 Playstation 4

Steamworld Dig 2 kommer snart i fysisk utgåva

Steamworld Dig 2 kommer att finnas i butik till Playstation 4 och Nintendo Switch via Rising Star Games. Det vill säga att det kommer en boxad version, sån där man ställer i hyllorna och kan samla på – till skillnad från digitala koderna.

Image and Form som ligger bakom spelet ägs som de flesta känner till av Bergsala och Bergsalas ägare är delägare i Rising Star Games. Så det är inte helt chockerande att de jobbar ihop. Nedan kan ni se vad Brjann säger om det hela och missa inte vad Brjann spelar för spel som han pratat om här på HYPE.se.

“We’re totally humbled by the community’s reaction to SteamWorld Dig 2”, said Brjann Sigurgeirsson, CEO at Image & Form. “This latest SteamWorld adventure is a milestone, and we’re naturally very proud of it. Many fans are now asking for a physical release, so it makes me very happy to be able to partner up with Rising Star Games for a boxed version. We’re also excited that additional exclusive items will be included as well!”

Steamworld Dig 2 kommer i sin fysiska version under våren.

Steamworld dig 2 nintendo switch

Lämna ett svar