Visste du att...

Mad Catz är tillbaka

Mad Catz – Back in the Game

Mad Catz skrev vi en nyhet om utan att veta om det innan jul. Läs den här. Då berättades det om att det var ett gammalt gaming-varumärke som skulle göra en comeback.

Själv så trodde jag på något som var stort för tio år sedan el något sånt. Men det visade sig vara Mad Catz som försvann för mindre än ett år sedan. Om jag inte är ute och cyklar så gick företaget i konkurs på grund av att de satsat stort på tillbehör till ett musikspel som sedan inte blev den förväntade succén.

Mössen som företaget ligger bakom har alltid sett lite udda ut, men om man tagit sig tid att prova dem har de varit – nästan – förvånansvärt bekväma. Mössen heter fyndigt nog R.A.T.

Pressmeddelandet gick ut från Hong Kong och säger att det är ny ledning och så vidare, men vi förmodar att det är ett helt nytt företag som ligger bakom och bara varumärket är det samma. I och med att i princip alla världens möss och liknande gaming-utrustning tillverkas i den regionen faller Hong Kong sig relativt naturligt. Vi är lite cyniska och tror att det är någon underleverantör som kommit på att om de säljer till butik och konsument tjänar de mycket mer.

Under CES-mässan kommer Mad Catzx att visa upp sina nya produkter, som är möss, tangentbord, headsets och musmattor.

Nedan en längre film som visar varumärket den här gången. Första videon var bara en kort teaser.

Lämna ett svar