Visste du att...

70,6 miljoner sålda Playstation 4

70,6 miljoner

70,6 miljoner spelar på en PS4

70,6 miljoner – det är en siffra det. Sony meddelade att det är så många sålda Playstation 4 och till dessa har det sålts 617,8 miljoner spel. Två miljoner Playstation-ägare har hoppat på VR-trenden och köpt ett sådant headset också och till dessa har det sålts 12,2 miljoner spel.

”Vi är glada att så många människor njuter av den underhållning som Playstation 4 erbjuder och att en växande teknologi som Playstation VR fortsätter att fånga intresse. Jag kan inte visa nog med tacksamhet gentemot våra fans och partners. Deras support, sedan lanseringen av den allra första Playstation-konsolen redan 1994 har bidragit till att göra Playstation till ett av de största konsolnätverken i spelvärlden. Vi kommer fortsätta vårt nära samarbete med partners för att behålla kraften och stabilt fortsätta göra PS4 till den bästa platsen att spela på” säger Andrew House, styrelsemedlem på Sony Interactive Entertainment och fortsätter ”Vi på Sony Computer Entertainment Europe står på spelarnas sida. Sedan 1995 har vi försett spelare över hela världen med otroliga upplevelser, sagolika äventyr och tusentals figurer – och kastat ut spelarna i en värld där universums öde ligger i deras händer.”

Lämna ett svar