Visste du att...

Vad spelar du nu – Owe Bergsten

Owe Bergsten

Owe Bergsten är en legend i den svenska spelbranschen

Owe Bergsten är mannen som introducerade Nintendo för den nordiska marknaden i början av 80-talet. Han är grundare, ägare och VD för Bergsala som distribuerar Nintendo och andra elektroniska produkter, som till exempel Audio-Technicas hörlurar.

Owe är också, genom Bergsala, delägare i spelutvecklare som Image & Form och Zoink. Förutom spel är han också väldigt förtjust i golf, tennis och segling.

Vad spelar du nu?
Super Mario Odyssey på Nintendo Switch så klart!

Vad ser du fram emot?
Harvest Moon till Nintendo Switch ser jag väldigt mycket fram emot.

Har du missat någon av de tidigare Vad spelar du nu-artiklarna? Då hittar du dem här; Jesper Kyd, Brjann Sigurgeirsson, Dan Thronström, Patrik Hansson, Martin Wahlund, Magnus Esko, Mattias Nygren, Stefan Ljunqvist, Mats Andersson, Mattias Wiking, Jens Andersson, Krister Karlsson, Tor Sigurdson och Clement Kwong. Eller via sökrutan uppe till höger.

Lämna ett svar