Visste du att...

Razer släpper tangentbord som klarar vatten och damm

Razer tangentbord

IP54-klassificerat tangentbord

Tangentbord drabbas av en massa stryk genom sin livstid. Lössnusare äcklar ner det totalt och det är nog det värsta jag sett personligen. Texturen av avlagringarna får mig att vilja tänka på annat. Men nu kommer kanske räddningen för snusare av den lösa sorten? Razer har meddelat en ny version av sitt tangentbord Black Widow, vilken är IP54-klassificerad. Det klarar alltså av vatten till en viss nivå – så nu kan man tvätta sitt äckliga tangentbord.

IP54 innebär att det klarar av spill, inte att man kan ta med det under vatten. Det klarar av damm i en högre grad. Så den goda nyheten, förutom för dessa snunsare, är att man kan spilla saker över det utan att tvingas köpa ett nytt eller tappa vissa funktioner.

“We’ve never stopped making improvements to our gaming keyboards,” säger Min-Liang Tan, Razer medgrundare och vd. “The Razer BlackWidow Ultimate is now more durable than ever and our first mechanical keyboard to incorporate water- and dust-resistant features.”

Jag passar på att be alla lössnusare om ursäkt, alla kanske inte lyckas få ett tangentbord lika äckligt som min kompis som börjar på K…

Lämna ett svar