Visste du att...

One Plus tar betalt för sitt lanseringsevent

one plus 5t

40 Dollar ger dig access till eventet

Det låter lite konstigt att ta betalt för att visa upp en ny produkt, men produktlanseringar är lite som att gå på bio i princip. Skulle Apple, eller Sony på E3, sälja biljetter till sina event skulle de säkert fylla lokalerna i och för sig.

Media betalar inget och inte heller speciellt inbjudna, utan det handlar om de som är de största ambassadörerna som kommer få betala. Vem vet, de kanske tycker det är värt det. Det utlovas en presentpåse till varje deltagare med ett värde på 70 Dollar. Och det värdet är vad One Plus säger det är, en t-shirt från dem har ett värde, men inte samma som de tycker till exempel.

Nya 5T kommer i alla fall att meddelas den 16:e november i Brooklyn, New York. Eventet är gratis att titta på via live-strömmar, men då får man ingen presentpåse.

5T kommer vara en One Plus 5, men med mindre kanter runt skärmen. Besök One Plus hemsida för att hitta strömmen nästa onsdag. Den börjar klockan 17.00 svensk tid.

one plus

Lämna ett svar