Visste du att...

Call of Duty WW2-partaj i Stockholm

lanseringsfest call of duty wwii

Lanseringsfest för COD i Sthlm

Lanseringsfesten ägde rum på Södermalm i Stockholm och de lite viktigare fick komma dit klockan 17.30 och de som inte är fullt lika vikta – HYPE.se bland andra – blev insläppta klockan 19.00. Skillnaden var en foodtruck-burgare om vi fattade det hela rätt. Underhållning och dryck var densamma.

Klockan 20.00 startade en Call of Duty WWII-tävling med diverse, ja, vad vi kanske kan kalla kändisar. Dead by April som var trevliga och såg lite tuffare ut än de andra, bodensaren Tejbz och… andra som vi inte känner igen. Det säger mer om oss än om spelarna. Vi hänger inte med kort och gott.

Lanseringsfesten var välarrangerad och det var en hel del folk på plats. Vinnarna av de lag som tävlade i turnéringen missade vi då vi älgade hemåt för att kolla på hockey. Men om vi får nys om det uppdaterar vi den här artikeln.

Recension av Call of Duty WWII kommer inom kort.

lanseringsfest call of duty wwii

Lämna ett svar