Visste du att...

Game Jam i Boden den 11:e november

Boden game jam

Game Jam i Boden den 11:e november på Boden Business Park (fd-Skapa)

Game Jam i Boden. Arctic Game Labs håller ett högt tempo och bodensarna kanske allra högst? Från ingenting till en spelutbildning och det här är kanske inte det hundrade Jamet, men de har hunnit med ett gäng på kort tid.

Dörrarna öppnar klockan 10.00 lördag den 11:e november
Det börjar klockan 10.00 Lördag den 11:e november och slutar den 12:e klockan 17.00. Klockan 16-17.00 visas slutresultaten upp och det är då som det är bästa tillfället för de som inte jammar att komma förbi och kika. Det är intressant under tiden också, men slutprodukterna är ju mest spännande hur man än vänder och vrider på det.

Gratis kost och logi!
Fullservice är ledmotivet på Bodens Game Jams. De som inte bor i Boden eller närliggande orter, då bjuder Boden Business Park på övernattningar på hotellet som ligger på området. Även luncher och middagar kommer serveras kostnadsfritt under lördagen och söndagen på Restaurang Kallkällan som ligger på Boden Business Park.

På plats finns en HTC Vive som är riggad om någon grupp vill jobba med VR. Denna finns även tillgänglig för besökare att testa i mån av tid. I övrigt ansvarar varje deltagare för att ta med den utrustning man vill arbeta med.

Samåkning och motorvärmare
Samåkning koordineras av Arctic Game Lab. Parkering och motorvärmare finns utanför huvudingången. För de som bor i södra Sverige, en motorvärmare är en sladd man kopplar från bilen till en elstolpe som sedan gör att bilens motor – och eventuell värmefläkt inne i bilen – hålls varm och startare lättare, samt skonar miljön.

Anmälan sker här >>

Och man kan läsa mer på Facebook om det hela också.

Lämna ett svar