Visste du att...

Amerikanska Hulu släpper serie som bygger på en gamer

Future Man

Hulu, som är en föregångare till Netflix, gör även de egna serier och den mest kända numera är nog Handmaid’s Tale – som jag personligen inte tycker är så värst bra. Nu kommer en annan serie, Future Man, som inte är fullt så seriös och med Seth Rogan bakom den så kan man väl inte förvänta sig så mycket mer.

Future Man handlar om en vaktmästare som är högst medioker i allt – utom ett tv-spel. Det visar sig att spelet är ett rekryteringsspel för att hitta den enda i världen som kan rädda framtiden genom att åka till dåtiden och ändra saker och ting. Lite som spelet US Amry funkar för att rekrytera militärer, men de slipper i och för sig åka tillbaka i tiden.

I trailern nedan ser man en hel del saker från filmer som har med 80-talet att göra och förutom att serien bygger på en kompetent spelare, så kommer den nog att vara rätt underhållande också. Hulu finns inte Sverige, men den dyker nog upp på ett eller annat sätt på någon av streamingtjänsterna – kan vi hoppas.

Hulu släpper alla 13 avsnitten den 14:e novmeber.

https://youtu.be/vJaUfpbEYIU

Lämna ett svar