Visste du att...

Origin PC börjar leverera datorer med i9-processorer

Intel i9

I7 är så igår. Nu är det i9 som gäller. I alla fall om man är noga med att ha det senaste och dyraste man kan ha i en dator.

Origin PC som är fokuserar på gamers har därför inte varit sena med att erbjuda i9-processorer som alternativ i sina burkar.

”Origin PC announced today the availability of the new Intel Core i9 7980XE, 7940X, and 7960X processors on their line of award-winning Genesis, Millenium, and Neuron desktops. With the latest Intel Core processors, Intel delivers simultaneous, compute intensive, multi-threaded workloads, powered by up to a whopping 18-cores and 36 threads. The new Intel Core i9 and i7 ”Skylake-X” processors also deliver platform scalability to meet exacting demands with up to 44 PCIe 3.0 lanes and support for high speed storage, Intel Optane memory, and multiple discrete graphics cards. With included support for quad channel DDR4 memory, up to 24.75MB of Intel® Smart Cache, and professional ORIGIN PC CPU overclocking, only the new Intel Core i9 and i7 ”Skylake-X” processors can deliver the ultimate performance, for any enthusiast, inside your next ORIGIN PC.”

Läs mer hos Origin.

Lämna ett svar