Visste du att...

Nytt Pokémon-spel ute till Android och Ipad

De allra yngsta spelarna – och säkert en massa mindre yngre – har idag fått ett nytt Pokémon-spel; Pokémon Playhouse.

Pokémon Playhouse kommer till Ipad och Android, vilket är lite lustigt då det borde vara Ios och Android? Väl? Men det är i alla fall det som de säger. I spelet får man utforska diverse områden, vilka alla innehåller aktiviteter riktade mot de yngre spelarna och med det menas 3-5 år gamla. Aktiviteterna kan vara allt från att ta hand om Pokémons till att lyssna på berättelser – vilka vi förmodar är på engelska. När spelaren anländer till Playhouse får denne ett ägg som det gäller att hålla reda på och när man gjort diverse aktiviteter kommer ägget att kläckas. Spoiler Alert! Det är en Pokémon i ägget!

I och med att spelet är ämnat för barn samlas inget data in över huvud taget och det finns heller ingenting att köpa i spelet. Det vill säga att spelet är 100 procent gratis. Likt andra beroendeframkallande saker är det är inkörsporten till de tyngre Pokémon-spelen. Före de små liven vet av det tar de dagliga promenader för att kläcka fler ägg och fånga fler Pokémons.

Lämna ett svar