Visste du att...

Comic-Con Stockholm – Dag 1

Comic-Con Pamela Anderson

Idag var det Dag ett på Comic-Con Stockholm som samarrangeras med Gamestop Expo 2017. Medan Gamestop har alla hårdvarutillverkarna på plats, samt diverse distributörer, så bjuder Comic-Con på allt från TV-tillverkare, Aftonbladet till spelutvecklare, spelutbildningar och Pamela Anderson. Det finns även en massa saker att köpa, speciellt om man är ute efter spelrelaterade föremål så som t-shirts och mjukdjur med mera.

Första dagen bjöd på en försenad Pamela Anderson som missade sin fotosession med betalande besökare på grund av ett försenat flyg. Det är flygplansstrejk för piloter från Danmark, så vi kan förmoda att det satta käppar i hjulet för Anderson, eller så var det av annan anledning. Oavsett så dök hon upp för intervjuer med ett antal media och även en frågestund med besökare på mässan. Hon gjorde ett förvånansvärt – för mig – bra intryck och var charmig, varm och lättsam. Under frågestunden berättade hon att hon var vegan och det gjorde att folk i publiken jublade rakt ut, likt amerikanska pratshower när någon säger ett namn på en stad och de som kommer därifrån skriker av glädje. Det hände flera gånger och jag gissar att det är så man gör? De hade en kille som skötte snacket och ställde frågor för att få det att flyta på, men han ansträngde sig lite väl mycket och gjorde det mellan varven till sin egen show som hade en gäst – men alla vill väl ha sina 15 minuter i ramljuset. En besökare undrade om David Hasselhof och hennes svar om honom var underhållande. Allt som allt, kul att se henna live och hon gjorde ett bra jobb.

När dörrarna öppnar brukar det springa in folk som vet var de ska, så de kommer först till spelet de vill prova. När dörrarna öppnade klockan 15.00 var det förvånansvärt lugnt och det galna trycket som förväntas uteblev nästan helt. Dagen var förvånansvärt lugn och det var många demostationer som stod tomma och det var inte så mycket kö. Vi förmodar att dag två kommer att bli mer hektisk.

Förutom Anderson, så träffade vi Heaton och Tejbz. Under några bilder från mässan. Vi återkommer med andra dagen imorgon, och då lite tidigare än idag.

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Comic-Con Stockholm

Lämna ett svar