Visste du att...

Goodbye Kansas öppnar kontor i Los Angeles

Goodbye Kansas som snabbt etablerat sig med en massa olika strängar på sin lyra. Allt ifrån videoeffekter till animation till spelutveckling. Nu har de meddelat att de öppnat ett nytt kontor och det är i Los Angeles. I och med att de jobbar mycket med Hollywood-produktioner förefaller det vara ett naturligt steg.

Ansvariga för Los Angeles-kontoret blir Fredrik Löving och Tobias Dahl, vilka båda har ett förflutet på DICE.

”The Goodbye Kansas group has expanded rapidly these last two years, and the demand for our VFX and Animation services has grown especially fast within the video game industry. Welcoming Tobias and Fredrik to our family therefore feels amazing, as it will further strengthen our offering towards these clients and also provide us with a very strong platform in the US” sade Peter Levin, vd på Goodbye Kansas.

Goodbye Kansas

Lämna ett svar