Visste du att...

Amazon Prime Video lanseras på fler Playstation idag

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) meddelade idag att Amazon Prime Video kommer att expandera till alla SIEE:s territorier. Hittills har tjänsten varit tillgänglig i Storbritannien, Tyskland och Österrike inom SIEE-regionen.

Från och med i dag kan Playstation-ägare ladda ned och använda Amazon Prime Video-appen via TV & Video på Playstation 4 och TV/Videotjänster på Playstation 3 för att streama serier från Amazon så som The Tick, The Grand Tour, The Man in the High Castle, Transparent, Mozart in the Jungle, American Gods och Goliath tillsammans med diverse andra tv-serier och filmer.

Underhållningsutbudet på PS4 växer hela tiden och så sent som förra månaden adderades Red Bull TV till tjänsterna i den Nordiska katalogen.

Amazon Prime Video och Red Bull TV erbjuder ännu fler underhållningsalternativ på PS4 och PS3 till alla spelare i SIEE-regionen, där det redan tittas på drygt en halv miljard timmar video per månad.

Nu är det inte gratis att kika på Amazon Prime, men det var det nog ingen som räknade med heller.

Amazon Prime Video

Lämna ett svar