Visste du att...

Fast Travel Games får 16,7 miljoner från investerare

Fast Travel Games

Fast Travel Games består av ett flertal rutinerade utvecklare och deras fokus ligger på VR. Idag meddelade de att de fått 2,1 miljoner Dollar i investeringar, vilket är runt 16,7 miljoner kronor.

Se som väljer att satsa på Fast Travel Games är Industrifonden, Creades och Sunstone Capital. Pengarna ska användas för att lansera företagets första spel, vilket är ett action-äventyr som ska fungera tillsammans med alla ledande VR-headsets.

“While still in its infancy, virtual reality is becoming a platform where consumers can play and engage with games like never before,” sade Oskar Burman, vd på Fast Travel Games. “We are excited to have these prominent Nordic investors by our side as we strengthen our team and expand upon our ability to bring these experiences to life for players.”

Förutom att lägga pengarna på lanseringen, kommer även Fast Travel Games att anställa fler för att i sin tur kunna utveckla flera spel parallellt.

Besök Fast Travel Games hemsida, där förmodligen även nya öppna positioner kommer dyka upp.

Fast Travel Games

Lämna ett svar