Visste du att...

10 miljoner Playerunknown’s Battleground sålda

playerunknowns battleground

10 miljoner Playerunknown’s Battleground sålda. Det går bra nu för Blueholes spel kort och gott.

Milstoplen 10 miljoner nåddes den 1:a september och meddelades idag – det tar väl tid att räkna? Men de har mer saker att stoltsera med, de har även rekord med antal samtidiga spelare – 970 000 stycken.

Playerunknown’s Battleground går som tåget och har siktat in sin på Xbox One och även Xbox One X, något som Microsoft var mycket stolta att prata om på E3-mässan i juni. De visade även upp spelet på Xbox på sitt Pre-PAX-evenemang i Seattle förra veckan. Vi kan förmoda att spelet kommer gå i samma spår på Xbox och kommer garanterat lägga beslag på förstaplatsen på dess topplista också.

Lämna ett svar