Visste du att...

PAX West – vi har tjuvkikat på mässgolvet

PAX West 2017

Imorgon, i skrivande stund där vi är just nu – det vill säga i Seattle, börjar PAX West och håller på fram till måndag. När det här skrivs är det redan fredag hemma, så idag öppnar PAX West om man ser till svensk tid.

Idag passade vi på att gå en vända bland allt monterbyggande och har sett hela mässan, men utan tusentals och åter tusentals besökare runt om oss. Det som slår en på plats är att det inte ser ut som en loppmarknad längre, utan även indiestudiorna har rätt proffsiga montrar.

Ett av spelen som passade på att testa under vår rundvandring var Biomutant, som hade en cirka 15 minuter lång demo och intrycken av den kommer i en separat artikeln är jetlagen inte håller på att ta död på undertecknad.

Nedan några bilder från mässgolvet. Fler kommer imorgon och på lördag, sedan bär det av hem på söndag morgon.

PAX West 2017 biomutant

PAX West 2017

Lämna ett svar