Visste du att...

Nytt Secret of Mana kommer till Playstation i februari 2018

En glad nyhet för fans av Secret of Mana, är en ny version av det klassiska spelet som kommer få en uppgradering till dagens standard. HD-grafik, ny musik och nya röster utlovar Square Enix. Spelet släpptes 1993, samma år som 1993 Space Machine började utvecklas för övrigt.

Den 15:e februari kommer spelet till Playstation 4, Playstation Vita och Steam. Vita är lite förvånande, men det är väl någon typ av enkel portning som går att göra, för handen på hjärtat – känner du någon som spelar på en Vita?

”The beloved volume in the MANA series retains its long-held charm while incorporating improvements such as upgraded gameplay for modern platforms and a newly arranged musical score.” står det i pressmeddelandet.

De som slår till och förhandsbeställer till Playstation får två extra uppsättningar av kläder i spelet, Moogle Suit för Randi, Primm och Popoi, Tiger of Two-Piece för Primm, och Tiger Suite för Randi och Popoi. Det blir tre för de som kan räkna, men vi gissar att Square Enix ser de två tigeruniformerna som ett och samma plagg (en teori som stöds på bilden ovan). Man får också tre Playstation Network-avatarer.

Mer info via hemsidan.

Lämna ett svar