Visste du att...

Forgotten keys Aer får lanseringsdatum på Steam

Svenska studion Forgotten Key har meddelat att deras spel Aer – äntligen – fått ett lanseringsdatum. Den 25:e oktober kommer det att landa på Steam. Inget pris finns på sidan i dagsläget, inget lanseringsdatum heller i och för sig, men det kommer nog uppdateras inom kort.

Forgotten key beskriver Aer
Svunna tiders gudar är bortglömda, förlorade i de händelser som splittrade världen. Det enda som består är fragment av öar i skyn. Denna mystiska värld av ändlösa himlavalv, färgsprakande öar och uråldriga ruiner riskerar att falla i mörker. Som en av de sista hamnskiftarna är du utsänd på en pilgrimsfärd till Gudarnas Land. Upptäck hemligheterna som hjälper dig rädda inte bara din värld, utan verkligheten själv.

  • Flyg och utforska genom att förvandla dig till fågel när du vill
  • En stor öppen värld med dolda hemligheter och nya upptäckter
  • En pilgrimsfärd bestående av mysterier, pussel och tempel
  • Starkt fokus på atmosfär och estetik med en färgsprakande, minimalistisk konststil
  • Lämna ett svar