Visste du att...

PAX West nästa stopp för Nintendo

På PAX kommer Nintendo arrangera något som de kallar ”Super Mario Odyssey Fan Challenge”, vilken äger rum dagligen. Det handlar om att gå runt och spela spel, få en verifiering på att de gjort det och sedan få belöningar så som skärmmössan de gav bort på E3.

För första gången kommer Psyonix Rocket League att visas för allmänheten. Chansen att ratta en Mario-, Luigi- eller Samus-kärra.
“PAX West is a special event for Nintendo since it takes place right in our backyard. It’s one of the places we get to interact directly with our amazing and passionate fans,” sade Doug Bowser, Nintendo of America’s Senior Vice President of Sales and Marketing. “In addition to the fun games we’re bringing, we have multiple events and giveaways planned to make everyone’s Nintendo experience a great one.”

Nintendo arrangerar även en indieutvecklarkväll på MoPOP, eller Museum of Pop Culture, dagen innan mässan. Nindies@Night heter det och börjar kl 20.30 och håller på till midnatt. Alla är välkomna. Utvecklare demonstrerar sina spel och även om man kanske inte får mata dem, så får man i alla fall konversera. På mässan har de Nindies-hörna, där samma utvecklare som visar sina spel.

Utöver monter och indiekväll händer det en massa annat. Intresserade kan besöka Nintendo.com för mer information.

Lämna ett svar