Visste du att...

Vad spelar du nu – Martin Lindell

En gång hette han Manual-Martin för att han jobbade på tidningen Manual, men det var länge sedan. Namnet hänger dock kvar. Numera jobbar Martin Lindell som Brand Manager för Battlefield-serien på DICE. Tidigare har han arbetat som analytiker, informatör, redaktör, återförsäljare och spelförläggare där han gav ut Pippi Långstrump på Nintendo DS. Han är även en profil inom spelhistoria och har skrivit böcker som 8 bitar på 80-talet: Nintendos marsch in i de svenska hemmen, samt Svensk Videospelsutveckling: från 50-tal till 90-tal.

Vad spelar du nu?
Det blir dagligen Pokémon Go och så klart med jämna mellanrum Battlefield 1. Annars är det inget annat just nu, jag har tidigare i sommar och under våren spelat igenom bl.a. Mass Effect Andromeda, Tales of the Borderlands, Thimbleweed Park och Skyrim (Remastered, andra gången jag spelar igenom det och tar Platinum-trophy).

Vad ser du fram emot?
Super Mario Odyssey! Helt fenomenalt spel, njöt stort när jag fick 30 minuter med det på E3. Ser också fram emot Red Dead Redemption 2 och Switch-versionen av Owlboy.


Martin och Mario hänger på E3-mässan.

Lämna ett svar