Visste du att...

Fångade Pokémon med pungen!

Testar click-bait-rubriker…

Var på Mall of Scandinavia som kryllade med andra nördar. Alla med en mobil i handen och letande efter den unika Pokémonen med pungen – ni vet Kangaskhan. Han ser ut som en känguru. Hann bara dit innan den första dök upp, som var lite kul. Efter den 10:e, inte fullt lika underhållande. Men det nu finns han i samlingen också.

De hade även Unknown, som inte har något med det där relativt populära PC-spelet att göra. Den knep jag också. Så allt som allt ett lyckat besök på MOS – som det heter på koolspråk. Köpte även headsets till mobilen, så mycket nöjd med dagen.

Jag glömmer konstant bort vad pung-Pokémon heter, men kommer ihåg det lite i alla fall genom att tänka på Boden IF (numera Boden Hockey) och klassiska Vesa Kangas.

Det här med Click-bait lämnar vi nog till Aftonbladet hädanefter. Men det var en kul rubrik. Gick inte att hoppa över.

Vesa Kangas…

Unknown

Lämna ett svar