Visste du att...

Zlatan Legends ute till en Iphone nära dig

Efter nästan två års utveckling släpper Zlatan Ibrahimović och Isbit Games nu Zlatan Legends – ett snabbt och actionfyllt mobilspel som utspelar sig i rymden, där spelare tävlar som Zlatan och mot Zlatan. Spelet finns nu tillgängligt för nedladdning på Apple App Store och kommer senare till Google Play.

I Zlatan Legends presenteras en helt ny sport – Driftball, ett snabbt, actionfyllt spel som utspelar sig i rymden. Som med alla sina tidigare spel vill Isbit Games utmana förväntningarna hos spelare och skapa innovativa spelupplevelser.

”Jag är riktigt stolt över vad studion har lyckats åstadkomma det här senaste året. Att bara släppa ytterligare ett fotbollsspel kändes ointressant för mig, det är viktigt att spelet känns unikt och är byggt helt från grunden. Vi vill erbjuda ett spel som är för alla men samtidigt också är tillräckligt utmanande för den mest dedikerade gamern.” säger Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Legends är gratis att ladda ner och belönar både skicklighet och ihärdighet. Spelare tävlar mot varandra i en intergalaktisk turnering för att nå platsen högst upp på pallen och vinna titeln som universums mästare.

”Vi är väldigt glada över att ha Zlatan med i teamet, han skulle kunna samarbete med vilken spelstudio som helst i hela världen men han valde ändå att jobba med oss. För två år sedan fick vi chansen att presentera en idé och han gillade det så mycket att han blev en del av utvecklingen och studion.” säger Markus Koos, vd på Isbit Games.

Isbit Games, studion som Zlatan blev delägare i för drygt ett år sedan, vill utmana hur människor ser på spel. I listan bland deras tidigare utgivna spel återfinns bland annat First Person Lover, som kallats ”the most fabulous game in the Universe” av PewDiePie, och Warp Shift, som har hyllats av såväl media som gamers världen över och som lyftes upp av Apple på förstasidan i App Store i 137 länder.

Zlatan är en sann hardcore gamer och är känd för att alltid gå sin egen väg. Ambitionen att alltid utvecklas och tänja gränser är en egenskap som Zlatan och Isbit Games har gemensamt.

Zlatan Legends är gratis att spela och ladda ner och finns tillgängligt för iPhone, iPod Touch och iPad från Apple App Store. Stöd för andra plattformar är under utveckling.

Lanseringsfilmen och en bakom kulisserna ser du nedan

Selfie i dubbel bemärkelse

Och så en bild på själva spelet också.

Lämna ett svar