Visste du att...

Skövde och Gothia Science Park fortsätter att växa inom spelutveckling

Skövde och Gothia Science Park fortsätter att växa inom spelutveckling när Goodbye Kansas Game Invest flyttar in. Även de Goodbye Kansas-delägda spelbolagen Tarhead Studios och Palindrome Interactive har gjort dem sällskap i kontoret.

”Skövde har tack vare sina spelutbildningar och den etablerade inkubatorn skapat en unik miljö för spelutvecklare i Sverige. För oss är det här ett naturligt steg i en långsiktig satsning på våra partnerstudios. Vi är övertygade om att de nu kommer ha bästa möjliga förutsättningar för att kunna skapa spel i världsklass. Etableringen öppnar också upp möjligheter till nya investeringar och ett fortsatt nära samarbete med Gothia Science Park.” säger Peter Levin, VD på Goodbye Kansas Game Invest.

Lämna ett svar