Visste du att...

Nintendo sänder live från Gamescom i Köln

Under årets Gamescom-mässa i tyska Köln kommer Nintendo att visa upp några av årets största spel till Nintendo Switch och konsolerna i Nintendo 3DS-familjen. Och allt sker på Youtube.

Sändningarna är på engelska – till tyskarnas förtret? – och du hittar dem via www.youtube.com/nintendouk.

Onsdagen den 23 augusti
15:00 – Nytt gameplay från Super Mario Odyssey. Spelet kommer att kommenteras av producenten Yoshiaki Koizumi. Banorna The Metro Kingdom och Sand Kingdom kommer också att finnas spelbara på mässgolvet.

Torsdagen den 24 augusti
12:00 – Metroid: Samus Returns att visas upp tillsammans med producenten Yoshio Sakamoto och José Luis Márquez, creative director från Mercury Steam. De kommer berätta mer om Samus Arans kommande äventyr på Nintendo 3DS.

Utöver dessa presentationer från utvecklarna kommer det finnas live-sändningar med experter på spelen från Nintendo of Europe, så att du kan få veta fler detaljer om Fire Emblem Warriors, Xenoblade Chronicles 2 med flera Nintendo Switch- och Nintendo 3DS-spel. Räkna med ett mer exakt schema över dessa live-sändningar inom de kommande veckorna.

De som besöker Nintendos monter i hall 9 på Gamescom kommer att kunna testa Nintendo Switch-spel som Super Mario Odyssey, Pokkén Tournament DX, Fire Emblem Warriors, Mario + Rabbids Kingdom Battle, ARMS och Splatoon 2 samt Nintendo 3DS-spel som Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions, Monster Hunter Stories och Samus Arans kommande, efterlängtade äventyr Metroid: Samus Returns. Detta blir för övrigt första gången som konsumenter i Europa får testa Metroid: Samus Returns.

Vem vet, kanske Mario-skärmarna från E3 dyker upp?

Lämna ett svar