Visste du att...

Surf World Series släpps den 29:e augusti

Det är banne mig inte varje dag det släpps surfingspel. Surfing har nog varit en favorit för många allt sedan California Games dök upp en gång i tiden – varför kommer ingen uppföljaren kan man undra?

Surf World Series kommer inte från någon studio i Kalifornien eller Hawaii, utan från en studio baserad i England. De surfar även där, men när man tänker på England tänker man nog mer på nederbörd el stora vågor. I alla fall är det Climax Studios som ligger bakom spelet och till sin hjälp för att få den där korrekta surfkänslan har de engelske surfaren Tom Lowes input.

Playstation 4-ägare kan ta sig an vågorna från dagen då alla spel i hela världen verkar släppas, den 29:e augusti. Xbox One- och PC-ägare får hålla sig en dag till, alltså den 30:e augusti. Prislappen är väldigt human, 15 Euro.

Lämna ett svar