Visste du att...

Samsung skrattar hela vägen till banken – inte LG

Kvartalsrapporter har släppts och Samsung rapporterar att de gått 3,6 miljoner plus på sin mobilsektion. Telefonen är dock dyrare, vilket gör att vinsten är lägre än förra året, men antalet S8-telefoner som sålts är fler än S7. Sen gick de en jäkla massa back i och med de exploderande Note-telefonerna.

LG går i stället 117 miljoner Dollar back på sin telefonsektion, vilket de skyller på dålig försäljning för G6 och höga priser på hårdvaran till telefonen. Att LG skulle köra i diket är kanske inte helt oväntat när prissättningen meddelades. Den var kort och gott för dyr för vad man fick i jämförelse med just Samsungs S8.

Det trista med det ovan, förutom att de går back, är att G6 är en bra telefon, men när man ställer den mot S8 får man mindre för nästan samma pengar innan den började prissänkas. Men då hade nog de flesta hoppat på S8:an redan – till exempel undertecknad.

Lämna ett svar