Visste du att...

Vostok Inc ute till Playstation 4 idag

Utvecklaren Noosbleed Interactive har idag släppt sitt Vostok Inc till Playstation 4 och PC. Prislappen är 15 Euro. Xbox One- och Playstation Vita-version kommer också att dyka upp lite längre fram.

Vostok Inc har 40 planeter att upptäcka, vilka är utplacerade över sex solsystem. Landa på en planet och börja utvinna resurserna för att bygga upp din förmögenhet – och det är just att bli rik som är spelets mål. Men längs vägen finns över 500 mål, 19 vapen, uppgraderingar av utrustning och 13 minispel.

In Vostok Inc. you play as a greedy, space-capitalist with the ultimate goal to get filthy, stinking, rich! Of course, it wouldn’t be much of a shooter if there weren’t enemies to blast on the way to untold riches. You’ll encounter a variety of different alien races (each with their own agenda) with assets ready for “liquidation.” Each dead enemy, defeated boss, and vanquished environmental hazard drops loot, making every encounter a ripe business opportunity. Once you’ve collected enough moolah it’s time to land on planets and start mining, terraforming and colonising.

Once the Moolah starts flowing, you’ll be able to upgrade your ship weapons and augmentations. Increase profits even further by finding and recruiting managers, consultants, and executives scattered throughout the galaxy.

Lämna ett svar