Visste du att...

Corsair får ny majoritetsägare för 525 miljoner Dollar

EagleTree Capital Buys köper in sig som majoritetsägare av Corsair för en summa av 525 miljoner Dollar, vilket motsvarar lite drygt 4,3 miljarder kronor.

”We are excited about the opportunity to partner with EagleTree and leverage the team’s consumer products expertise to further accelerate our progress,” sade Andy Paul, grundare och vd på CORSAIR. ”We are very fortunate to have attracted such experienced investment partners. EagleTree’s backing will allow us to continue to focus first and foremost on our loyal and passionate customers, and accelerate our investment in innovation and new technology and products to enhance the quality experience that enthusiasts and gamers have come to expect from us.”

Det här kommer att göra att Corsair kan fortsätta satsa på sina affärsområden – plus att säkert ett antal personer blev rätt rika. Affären händer dock inte idag, utan den kommer att fortlöpa över ett antal månader framöver.

Lämna ett svar