Visste du att...

Bleed släpps i augusti till Xbox One och Playstation 4

Bleed kommer till Playstation 4 och Xbox One i augusti. De kör lite ett-kryss-två med datumen, men det kommer till Playstation 4 den 22:a augusti i USA, 23:e i Europa och den 24:e till Xbox One. Köper du spelet via förbokning får du 20 procent rabatt på Xbox One. Prislappen är för övrigt €9,99.

Känner du igen Bleed? Då är det för att det släpps till Xbox 360 via Indie Games och så finns det också på Steam.

Om Bleed…
Wryn is a girl with a big arsenal and big dreams – she wants to be the ultimate videogame hero! Help her take down the Greatest Heroes of All Time in an action-packed bid to claim the title for herself and show the world what a true hero looks like!

Bleed is an action-platformer focused on stylish, acrobatic dodging and fluid, challenging gameplay. There’s no filler – just you and your skills against seven levels of enemies, obstacles, breakneck set-pieces and inventive bosses!

Sju nivåer, fyra svårighetsgrader, två spelare i lokal coop, tre upplåsningsbara karaktärer och så finns det till en massa språk – bland annat brasilianska… men inte portugisiska… hmmm….

Lämna ett svar