Visste du att...

Certifiering har satt käppar i hjulen på Essential

Nya telefonen Essential skulle dyka upp runt 30 dagar efter den utannonserades sade företagets grundare, men det har inte hänt. Många har förbokat och undrar nog när telefonen dyker upp.

Nu har de meddelat att de håller på att gå igenom certifieringar och det är där som telefonens lanseringsdatum fastnat. Certifieringar är med telefonoperatörer och det är många tester och annat som ska avklaras. Det är som många känner till även en av anledningarna att uppdateringar kan dra ut på tiden.

Nu säger de i alla fall att de är några veckor bort. Så med lite tur kan vi snart läsa om vad jänkarna tycker om den nya luren från Androids skapare. Datum för Europa, och var den släpps för den delen, har inte meddelats. Vi minns ju alla Pixel-telefonen som aldrig kom…

Läs mer om Essential på deras hemsida.

Lämna ett svar